Nejlevnější letenky na Kubu

04. 09. 2010     Rádi cestujeme

Máte pocit, že vydat se na Kubu by byl dobrý nápad? Obhlídnout tamní poměry, pokochat se překrásnou přírodou? Kuba bývá označována jako perla Karibiku. V aktuální nabídce společnosti Thomson.co.uk jsou levné letenky do Varadera. Odlet je z londýnského letiště Gatwick. A cena letenek pro dvě osoby?

Štítky:
Letenky do Varadera, Letenky na Kubu, Letiště Gatwick

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Super extra levné letenky na Kubu – od 10473 Kč

    (04.02.2011, Akční letenky.cz) Lákají vás pravé kubánské doutníky rolované na stehnech kubánskách žen, pravý kubánský rum Havana či místní pulzující hudba? Tak vzhůru na cesty od pouhých £369 či-li 10 473 Kč! Akční letenky vám představují extra levné letenky na Kubu z Londýna (dle kódů) včetně navazujících spojů z Letiště Praha Ruzyně (PRG) či Letiště Brno (BRQ).

  • Extra levné letenky do Punta Cany, na Kubu a jinam – jak je najít?

    (14.03.2011, Akční letenky.cz) Akční letenky přináší tip pro zájemce o cestování daleko předaleko. Pokud vás láká nákup levné letenky na Kubu, cesty na Arubu či letenky do Dominikánské republiky a jinam, tak vyzkoušejte vyhledávač levných letenek – Thomsonfly. Tip jak na lov levné letenky Klikněte na Flights (lety). Přejděte na Flight deals (lety v akci).

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!


Sponzorované odkazy


Letenky do Sýrie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.