Pořádně levné letenky do Dubaje

05. 09. 2010     Rádi cestujeme

Hodně levné letenky jsme našli z Prahy do Dubaje. Například v termínu 13.-20. října, stojí letenky pro dvě osoby za směr tam i zpět pouhých 12 690,- Kč. A pokud jste registrováni na našem webu, můžete získat na objednávku ještě slevu 300,- Kč. Jak získat slevu vám poradí tento náš článek.

Štítky:
Letenky do Dubaje, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Opět Maledivy a pořádně levně

    (04.01.2011, Rádi cestujeme) Na webu LTURfly.com jsme narazili na neuvěřitelnou cenu letenek na Maledivy - pokud vám nebude vadit odletět za tři dny, a návrat vám vyhovuje 18. ledna a navíc vám nevadí odlet z Düsseldorfu, pak zaplatíte za zpáteční letenku pouhých 109 €. Je to tak neuvěřitelná cena, že váhame, zda je to opravdu tak. Posuďte to sami, adresa s nabídkou je zde.

  • Levné letenky do Milana, Londýna a Alicante

    (07.04.2011, Rádi cestujeme) Dnes jsme nalezli levné letenky i z České republiky a to konkrétně z Brna. Pořádně levné letenky najdete na trase Brno-Milan, za zpáteční letenku zaplatíte i méně než 200 korun. K dalším levným destinacím patří Londýn, Alicante anebo Palma Mallorca.

  • Letenky k moři, zn. levně!

    (16.04.2011, Rádi cestujeme) Se vzrůstajícími teplotami jste pravděpodobně začali pomalu plánovat dovolenou u moře. Dnešní akční letenky jsou tedy zaměřeny právě na takové letenky. Levné letenky najdete do destinací, jako jsou Mallorka, Trapani (Sicílie) nebo Kanárské ostrovy. Zvláště letenky na Mallorku jsou pořádně levné - pod 600 Kč za jednu zpáteční letenku.  

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.