Nejlevnější akční letenky do Paříže za necelých 500 korun

07. 09. 2010     Rádi cestujeme

Dnes jsme pro vás vyhledali opravdu levné akční letenky do Paříže, Lyonu, Bruselu, ale nechybí ani výhodná nabídka do Tel Avivu, kterou najdete v samotném závěru článku. Nejvýhodnější letenky do Paříže hledejte v tabulce s nabídkou EasyJet. Cena za jednu letenku je i pod 500,- Kč vč. tax.  Navíc přiletíte na hlavní pařížské letiště, takže dopravit se do centra je finančně nejméně náročné a nejpohodlnější. V tabulce Wizzairu naopak najdete promo akci do Bruselu.

Štítky:
easyJet, Letenky do Belgie, Letenky do Bruselu, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky do Paříže, Letenky easyJet, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky: do Madridu za necelých 800 korun

    (03.09.2011, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky vedou trošku oklikou a to přes letiště v Bergamu. Leťte na Sardinii za necelých 1 500 korun, taktéž Sicílie. Za zpáteční letenku do Madridu zaplatíte dokonce pouze zhruba 777 korun! Odlety jsou z Brna. V ceně jsou taxy a jedno příruční zavazadlo. V ceně není zahrnut poplatek za platbu, který za určitých podmínek může být nulový. Více informací k nulovému poplatku najdete zde.

  • Nejlevnější letenky Ryanairu stojí 179 korun

    (28.09.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme nejlevnější a nejzajímavější letenky Ryanairu. Výsledkem jsou levné letenky z Brna, Bratislavy, Wroclavy a Bruselu do takových destinací jako jsou města Milan, Řím, Dublin anebo Oslo. Za zmínku stojí levné letenky na Kanárské ostrovy z Bruselu. Např. dvě zpáteční letenky na Fuerteventura či Lanzarote stojí něco málo přes 2 000 korun.

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Letenky na Martinik v Karibiku za necelých 13 000 korun

    (31.08.2011, Rádi cestujeme) Pokud máte letos chuť na nějakou exotiku, může vás zaujmout letenka z Paříže na Martinik. Let je v předvánočním termínu. Cena zpáteční letenky je 12 845 korun vč. tax. Martinik je zámořský departement Francie, je součástí souostroví Malých Antil a najdete jej mezi ostrovy Svatá Lucie a Dominika.  


Sponzorované odkazy