Austrian Airlines: letenky do Bagdádu jsou nejisté

15. 09. 2010     Akční letenky.cz

Austrian Airlines odkládají svůj záměr obnovit pravidelné lety do Bagdádu. Aerolinka přitom plánovala létat do iráckého hlavního města 4 x týdně. Austrian Airlines však včera ohlásili odsunutí plánů na letenky do Bagdádu na neurčito. Vedení společnosti se totiž obává, že by lety nedokázaly být za současné situace  rentabilní.

Štítky:
Austrian, Letenky Austrian, Letenky do Bagdádu, Letenky do Iráku

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u moře? Hledáte dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Finnair: ty nejlevnější letenky jsou zdarma

    (20.09.2010, Akční letenky.cz) Finnair, tradiční finská aerolinka, přichází každý týden s možností výhry letenky do Asie. Začátkem každého týdne zveřejní na svých facebookovských stránkách otázku, jejíž zodpovězení má tu moc odnést vás na křídlech aerolinky Finnair do dalekých zemí porcelánu, bambusu a medvědů panda. Otázka tohoto týdne: Jak by podle vás aerolinka Finnair měla ideálně vypadat?


Sponzorované odkazy


Letenky do Afghánistánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.