Nejzábavnější atrakce na letišti? 12 metrů vysoká skluzavka v Singapuru!

15. 09. 2010     Letenky levně

Pokud se někdy ocitnete na letišti v Singapuru, neváhejte vyzkoušet tamější atrakci, 12 metrů vysokou skluzavku v terminálu 3! Nejvyšší skluzavka v celém Singapuru se skrývá v příletové hale terminálu 3 letiště Changi a pasažéři na ní dosahují rychlosti přesahující až 6 metrů za sekundu!

Štítky:
Letiště Singapur

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Brno Tuřany přivítá papeže Benedikta XVI.

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Brno Tuřany přivítá 27. září 2009 papeže Benedikta XVI., který tam odslouží mši. Letiště provádí velké přípravy již teď – cestující určitě nepřehlédnou obří baldachýn vysoký 12 metrů. ČTK uvedla, že celá konstrukce váží 17 tun a měla by odolat poryvům větru o síle až 100 km/hod.

  • Příjmy leteckých společností rostou díky poptávce

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Příjmy leteckých společností rostou. Může za to hlavně vysoká poptávka po letecké dopravě. Příkladem mohou být dvě aerolinky operující z Letiště Praha - Lufthansa a easyJet. Podle serveru mediafax.cz Lufthansa dokonce ztrojnásobila provozní zisk i přes dubnové přerušení dopravy kvůli sopečnému prachu.

  • Nejlevnější letenky do Španělska

    (23.01.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách se zaměříme na Španělsko. Vyhledali jsme nejlevnější letenky do Barcelony, Madridu nebo Valencie. Právě let do Valencie je poměrně levný - za dvě osoby zaplatíte jen 900 Kč vč. tax (bez poplatku za platbu, s příručním zavazadlem). Odlet je z Mnichova, přesněji Memmingenu. Určitě je také zajímavé levné ubytování v Madridu - přenocování v místním penzionu stojí od 267 Kč na osobu. Penzion je vzdálen od Puerta del Sol a Plaza Mayor jen cca. 500 metrů.

  • Emirates airlines přidávají linky s A380kou

    (23.08.2010, Rádi cestujeme) Emirates airlines chce přidat další destinaci, na kterou bude posílat svá letadla Airbus A380. Touto trasou by měla být Dubaj - Hong Kong. Emirates mají celkem 12 letadel A380 v provozu a 78 jich má objednáno. A co Emirates nabízí v letadlech Airbus A380? Tak například koupelnu, bary, lůžka, promítání filmů apod. Airbus A380 je v současné době největší osobní dopravní letadlo světa. Letadlo má dvě paluby, je poháněno čtyřmi dvouprodovými motory. Letadlem lze přepravit až 853 cestujících. Rozpětí křídel má téměř 80 metrů.


Sponzorované odkazy