Stávka a omezování letů do Francie

16. 09. 2010     Akční letenky.cz

Ve Francii začala stávka pracovníků řízení letového provozu (Air Traffic Control). Stávka s velkou pravděpodobností potrvá až do 23. září 2010. Na problém stávky upozornila aerolinka easyJet na svých anglických stránkách v sekci novinek (Latest travel information).

Štítky:
easyJet, Stávka ve Francii

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Další omezování evropské letecké dopravy

    (07.05.2010, Akční letenky.cz) Zatímco poslední novinky z oblasti evropské letecké dopravy byly aktualizovány Evropskou organizací pro bezpečnost leteckého provozu (Eurocontrol) 6. května 2010, deník BBC přišel dnes ráno s čerstvými informacemi. Podle Eurocontrolu v noci mezi 5. a 6. květnem došlo k obnovení erupcí islandské sopky Eyjafjöll.

  • Smart Wings omezují lety do Amsterdamu

    (29.10.2010, Akční letenky.cz) Nedlouho poté, co Smart Wings začaly omezovat své nově představené lety do Bukurešti, aerolinka nyní přichází s dalším omezováním letů. Tentokrát dojde k rušení některých spojů z Letiště Praha do Amsterdamu. Omezování linek se dotkne zejména spojů pro měsíce listopad, prosinec a leden.

  • Smart Wings letenky do Amsterdamu jsou minulostí

    (06.01.2011, Akční letenky.cz) Ve vší tichosti zmizely poměrně nově představené letenky do Amsterdamu od aerolinky Smart Wings. Po fázi omezování sáhly aerolinky k úplnému zrušení této linky. Letenky Praha – Amsterdam byly ještě donedávna zarezervovatelné. V současnosti je již na stránkách společnosti Smart Wings nenaleznete vůbec.


Sponzorované odkazy