Wizzair: Víkend v rumunské Kluži z Prahy jen za 1 259 Kč!

17. 09. 2010     Letenky levně

Díky nízkonákladové společnosti WizzAir se v prosinci můžete vydat třeba na laciný eurovíkend do rumunské Kluže. Za zpáteční přestupní letenku z Prahy přitom zaplatíte pouze 1 259 Kč.

Štítky:
Letenky do Kluže, Letenky do Rumunska, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Kluži: Z Prahy jen za 775 Kč

    (17.12.2010, Letenky levně) Díky společnosti Wizzair si nyní můžete udělat krátký výlet do Rumunska za přijatelnou cenu – zpáteční letenky z Prahy do Kluži (na některých mapách jako Cluj-Napoca) jen za 775 Kč. Stačí jen zavítat na stránky Wizzair.com.

  • Vyhrajte víkend pro dva v Belgii s Brussels Airlines

    (15.06.2010, Akční letenky.cz) Chtěli byste poznat Belgii? Proč se nezúčastnit nové soutěže letecké společnosti Brussels Airlines, kterou aerolinka vyhlásila při příležitosti oslav Dne otců. Ve hře je víkend pro dva, který zahrnuje 2 zpáteční letenky Praha – Brusel, pronájem auta na celý víkend, 2 noci ve tříhvězdičkovém hotelu se snídaní a návštěva pivovaru Bocq (‘La Brasserie du Bocq’).

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Tip na září: Prodloužený víkend v italském Bari jen za 1 478 Kč

    (29.07.2010, Letenky levně) Pokud letošní dovolenou odkládáte až na září a zároveň vám k odpočinku postačí prodloužený víkend, máme pro vás zajímavý tip. V termínu od čtvrtka 23. září do neděle 26. září můžete pobývat v italském Bari, přičemž zpáteční letenka z Prahy vás se společností Wizzair vyjde jen na 1 478 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.