Lufthansa: chcete pracovat jako letuška?

21. 09. 2010     Akční letenky.cz

Společnost Lufthansa otevírá až 1000 pracovních míst pro letušky a „letušáky“. Ti z vás, kteří již od útlého věku touží prohánět se v práci mezi mraky, mají jedinečnou příležitost. Staňte se stevardkou či stevardem v mezinárodně uznávané společnosti! Co se od vás očekává?

Štítky:
Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Chcete vědět, co vám létá nad hlavou?

    (03.06.2010, Akční letenky.cz) Taky jste už někdy přemýšleli nad tím, které letecké společnosti patří letadlo, které vám právě přeletělo nad hlavou? Zajímá vás, kde se nachází letadlo, ve kterém sedí někdo z vašich blízkých? Zjištěte si to! Stačí, pokud navštívíte stránky, které jsou na tuto problematiku zaměřené (např. planefinder.net nebo flightradar24.com).

  • Horké tipy jestliže – chcete razit na lyže

    (21.10.2010, Akční letenky.cz) Akční letenky vám tentokrát přinášejí několik horkých tipů, kam vyrazit na zimní lyžování. Je totiž nejvyšší čas zarezervovat si své letenky, hotely, vlaky a dobrou náladu do zimních destinací právě teď! Nezapomeňte sledovat akce na letenky, v případě, že se vám nechce cestovat autem či autobusem na myAirDeals.com.

  • Air Caraïbes: Levné letenky na ostrov Svatá Lucie z Paříže jen za 15 373 Kč

    (02.05.2011, Letenky levně) Chcete se podívat do karibiku a chcete se proletět s leteckou společností, na kterou jen tak nenarazíte? Tak v tom případě vyzkoušejte nabídku společnosti Air Caraïbes na levné letenky na exotický ostrov Svatá Lucie. Zpáteční letenky z Paříže Orly seženete již za 15 373 Kč.

  • Akční letenky a levné ubytování: Malaga, Londýn, Malorka

    (27.07.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky v podání Ryanairu dnes začínají na částce 269,- Kč za letenku. Mezi zajímavosti patří odlet z Bratislavy do Londýna v termínu 18. října v 15:15. V Londýně jste v 16:30 místního času. Odletět zpět můžete druhý den ve 13:40. Strávíte tak v Londýně část dne a noc. Cena letenek pro dvě osoby je stanovena na 40 €, tedy 1 020,- Kč. V ceně je příruční zavazadlo, což by mělo vyhovovat.Za zmínku stojí i trasa Wroclav - Malaga. Do tohoto španělského města vás a dalšího spolucestujícího Ryanair dopraví za cca. 1 928,- Kč! A pokud se chcete vykoupat v moři i na podzim, nebo si chcete zaletět levně k moři na víkend, tak pro vás Ryanair připravil odlet z Bratislavy na Malorku v termínu 9. -14. října. Cena za letenku pro dvě osoby je 2 040,- Kč.


Sponzorované odkazy