Prodloužený eurovíkend v Dublinu: Zpáteční letenky z Brna jen za 1 498 Kč!

26. 09. 2010     Letenky levně

Vydejte se na prodloužený eurovíkend do irského Dublinu, za letenky s odletem z Brna zaplatíte pouhých 1 498 Kč!Stačí jen kartou Mastercard Prepaid Debit zaplatit letenky zabukované dle následujícího itineráře.

Štítky:
Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Letenky Ryanair, Letenky z Brna, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Červnový eurovíkend v Neapoli: Letenky z Prahy jen za 1 864 Kč

    (25.05.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do italské Neapole přišla nízkonákladovka Wizzair. Zpáteční letenky z Prahy si můžete v případě platby Wizz účtem objednat již za 1 864 Kč. Za tuto cenu můžete navíc podniknout prodloužený eurovíkend, kdy poletíte v sobotu 18. června tam a v úterý 21. června zpět.

  • Tip na levný eurovíkend: Paříž

    (31.07.2010, Rádi cestujeme) Paříž je městem romantiků a prakticky každý cestovatel by aspoň jednou za život měl toto krásné francouzské město navštívit. A protože je Paříž tak oblíbená, existuje spousta možností, jak se levně dopravit a ubytovat v tomto městě. Hledali jsme nejlevnější možnost, jak strávit eurovíkend v Paříži. Porovnali nabídku cestovní kanceláře a tzv. eurovíkend po svém. Je výhodnější eurovíkend letecky anebo s autobusovou dopravou? Jaké je v Paříži počasí?

  • Tip na eurovíkend: Oslo

    (12.07.2010, Rádi cestujeme) Naplánujte si eurovíkend ve své režii, dle svého přání a zřejmě ještě ušetříte. Dnes již není problém si zakoupit levnou letenku a k tomu levné ubytování přes internet. Navíc mnohdy platí - né však pokaždé, že vás takový eurovíkend vyjde levněji, než kdyby jste jej zakoupili u nějaké cestovní kanceláře.

  • Tip na levný eurovíkend pro dva: Řím

    (24.07.2010, Rádi cestujeme) Řím patří mezi nejnavštěvovanější města Evropy. Proto jsme nemohli vynechat tip na eurovíkend do tohoto města. Ukážeme vám rozdíl mezi cenou za eurovíkend pokud se vydáte vlastní osou, anebo pokud využijete služeb cestovní kanceláře. Jak nejlevněji strávit pár dnů v Římě - například v období svátku a pracovního volna v září a říjnu?


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.