Ryanair je největší přepravce Evropy

27. 09. 2010     Akční letenky.cz

Ryanair, nízkonákladová aerolinka z Irska, přepravil letos v srpnu 7,68 mil. pasažérů. Za posledních pět měsíců si Ryanair drží vůdčí pozici v počtu přepravených osob a zastínil tak i leteckého velikána KLM – Air France, který za poslední měsíce spíše stagnuje a to na asi 6,5 milionů pasažérů/měsíc.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.

  • Akční letenky do Evropy s ČSA

    (12.01.2011, ) České aerolinky ČSA nabízí od včerejška na svých internetových stránkách akci na levné letenky do Evropy. Všechny lety jsou zpáteční s odletem z Prahy. Všechny možné destinace, včetně cen najdete níže.

  • Vznikne největší letecká společnost na světě

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Evropská komise schválila převzetí amerických aerolinek Continental Airlines firmou UAL, mateřskou společností aerolinky United Airlines. Uvedl to server euroskop.cz. Toto spojení bude mít hodnotu 3,17 miliardy amerických dolarů a přinese vznik největší letecké společnosti na světě, která by měla létat asi do 370 destinací. Letecké společnosti ovšem ještě čekají na vyjádření amerických antimonopolních úřadů.

  • United a Continental Airlines spolu vytvoří největší leteckou společnost na světě

    (05.05.2010, Akční letenky.cz) Americká společnost United Airlines a Continental Airlines se dohodly na podmínkách sloučení, vznikne tak největší letecký přepravce světa – United Airlines. Nová značka sice nese jméno prvního z přepravců, zároveň však, jak uvádí deník BBC, bude upraveno logo značky, které ponese barvy Continental Airlines. Po oznámení této skutečnosti veřejnosti vzrostla hodnota akcií obou přepravců.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.