Ryanair zřejmě bude létat do Tallinnu

29. 09. 2010     Rádi cestujeme

Podle neoficiálních informací hodlá Ryanair v blízké době nově létat do Tallinnu. Ryanair ještě stále vyjednává s letištěm ve městě Tallinn o výši poplatků, a pokud jednání budou úspěšná, bude linka zřízena.

Štítky:
Lety do Estonska, Lety do Tallinnu, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair bude končit i v Budapešti

    (03.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair ukončí lety také z maďarského hlavního města Budapešť. Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Ryanair přestane létat z Letiště Praha zejména kvůli vysokým poplatkům na letišti. Server mediafax.cz uvedl s odvoláním na maďarský týdeník Budapest Business Journal, že stejný důvod je zřejmě příčinou ukončení letů z Budapešti.

  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Letiště Praha Ruzyně se zřejmě privatizovat nebude

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) O prodeji letiště Praha Ruzyně se uvažovalo od roku 2002 do včerejška, kdy Poslaneckou sněmovnou prošel návrh na zákaz privatizace státem vlastněné společnosti Letiště Praha. Toto rozhodnutí ovšem neznamená definitivní konec snah o privatizaci. Zákon nyní postoupí do Senátu ČR, který jej může Poslanecké sněmovně vrátit.

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.