Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

05. 10. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Kaunasu, Letenky do Milána, Letenky do Říma, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.

  • Akční letenky a levné ubytování do Alicante, Londýna nebo na Sicílii

    (18.05.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky nabízí Ryanair už od 130,- Kč. Reálně lze najít levné letenky pod 800,- Kč za dvě osoby tam i zpět - tentokrát i s odletem z Prahy.Na trase Praha-Frankfurt je spousta akčních letenek za cenu pod 180,- Kč. Velmi zajímavé ceny jsou na trase Wroclaw-Londýn. Z polského města lze letět už za cca. 1 100,- Kč/dvě osoby/tam i zpět vč. tax. Levné ubytování booking.com nabízí například na ostrově Kos nebo ve španělském městě Alicante.

  • Akční letenky a levné ubytování na Ibizu, Mallorcu nebo do Barcelony

    (21.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsou zaměřeny na pobyty u moře. Zaměřili jsme se například na Ibizu, Mallorcu, nebo Barcelonu. Zajímavá je dnes i trasa Wroclaw-Barcelona. Letenka v jednom směru za osobu stojí 432,- Kč. Levné ubytování najdete např. na Ibize.


Sponzorované odkazy