Levné letenky do USA, Anglie anebo Thajska

07. 10. 2010     Rádi cestujeme

V tabulkách jsme pro vás sepsali levné letenky do Ameriky, Thajska anebo na Madeiru. Zpáteční letenka na věčně jarní ostrov Madeiru stojí na osobu 5 599,- Kč. Pokud jste u nás registrovaní, můžete ještě na objednávku získat slevu. V druhé tabulce najdete aktuální levné letenky společností Ryanair, která nabízí slevu 25% na vybrané letenky. Cena letenek tak startuje na 149,- korunách.

Štítky:
Letenky do Thajska, Letenky do USA, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Akční letenky a levné ubytování do Alicante, Londýna nebo na Sicílii

    (18.05.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky nabízí Ryanair už od 130,- Kč. Reálně lze najít levné letenky pod 800,- Kč za dvě osoby tam i zpět - tentokrát i s odletem z Prahy.Na trase Praha-Frankfurt je spousta akčních letenek za cenu pod 180,- Kč. Velmi zajímavé ceny jsou na trase Wroclaw-Londýn. Z polského města lze letět už za cca. 1 100,- Kč/dvě osoby/tam i zpět vč. tax. Levné ubytování booking.com nabízí například na ostrově Kos nebo ve španělském městě Alicante.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.