SmartWings nabízí letenky jen za cenu poplatků

08. 10. 2010     Rádi cestujeme

Letecká společnost SmartWings se do našich akčních letenek nedostává často. Nyní však SmartWings nabízí zvýhodněné letenky z Prahy do Amsterdamu. Zpáteční letenky nabízí SmartWings od 1 215,- Kč. Původně letenky byly v prodeji do 7. října, ale i dnes tam tyto zvýhodněné letenky najdete. Je asi nutné objednávat co nejdříve, je možné že SmartWings nabídku brzo stáhne. Nabídka platí na lety do 21.12.2010.

Štítky:
Letenky do Amsterdamu, Letenky do Nizozemí, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • ČSA nabízí dvě letenky za cenu jedné

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) ČSA nabízí do 7. listopadu 2010 dvě letenky za cenu jedné. Můžete tak získat letenky u této společnosti od 2 590 korun. Leťte z Prahy do Kodaně s ČSA ve dvou, za cenu od 5 180,- korun, let tam i zpět. Totéž platí pro destinace jako jsou Miláno či Řím.

  • S Lufthansou dvě letenky za cenu jedné

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Lufthansa přináší akční nabídku - leťte ve dvou do Milána a zaplaťte pouze za jednu osobu. Díky tomu můžete ve dvou letět tam i zpět za cenu 1 999,- Kč. Cena je vč. poplatků. Nabídka je platná do 26. října 2010. Sleva je platná na odlety v období 29. října až 31. března.

  • Dvě letenky za cenu jedné od Qatar Airways

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Včera začala letecká společnost Qatar Airways létat do sté destinace (Aleppo) a měla spustit největší akční nabídku ve své historii. Vzhledem k technickým problémům však byla akce přesunuta na 13. a 14. duben. V průběhu 48 hodin mají klienti aerolinky možnost rezervovat dvě letenky za cenu jedné a vyrazit tak na cesty s doprovodem.

  • Ryanair: Levné letenky Praha – Stockholm Skavsta jen za cenu 156 Kč

    (10.11.2009, Letenky levně) Až do půlnoci 12. listopadu máte možnost objednat zpáteční letenky na stockholmské letiště Skavsta za bezkonkurenčních 156 Kč! Právě s touto nabídkou nyní přišel irský Ryanair, který inzeruje za stejnou cenu letenky třeba do Dublinu či Londýna – volné termíny však chybí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.