Cestujeme Evropou: letenky levně od 934 Kč

11. 10. 2010     Akční letenky.cz

Pojďme se společně postavit na odpor zimnímu počasí a najděme trochu radosti v cestování! WizzAir totiž nabízí bezva akce na letenky, stačí si sbalit kufry a hurá na výlet! Omrkněte s námi následující akční letenky, jejichž cena začíná na částce 934 Kč.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlepší letenky: levně naskrz Evropou a zpět od €59

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Ty nejkrásnější evropské destinace jsou teď v prodeji od Austrian Airlines. Můžete cestovat již od €59 (tedy asi 1465 Kč) a to včetně všech poplatků za cestu tam i zpět. Pokud si toužíte dopřát pár dní dovolené, potěšte se nákupem levné letenky do Barcelony, Moskvy, Nice, Hamburgu či objednáním online letenky do Paříže.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Ryanair: akce na letenky – Evropou od 195 Kč

    (08.02.2011, Akční letenky.cz) Ryanair, irská nízkonákladová aerolinka, dnes opět vyhlásila akci na letenky. Rezervujte si své palubní lístky do 10. února 2011 (čím dříve, tím lépe) a cestujte až do konce března 2011.

  • Levné letenky: Barcelona, Bologna, Gran Canaria

    (27.05.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme několik zajímavých a levných letenek. Chcete navštívit netradiční destinaci - venezuelský Caracas? Cena levné zpáteční letenky je něco málo přes 12 tisíc korun. Pokud si vystačíte s Evropou, našli jsme zpáteční letenky i pod 500 korun. Leťte levně do destinací jako jsou například Barcelona, Bologna, Alicante nebo na Mallorku. Za příjemnou cenu doletíte z Bratislavy na Kanárské ostrovy - cca. 2 400 korun za zpáteční let. Na konci článku také najdete denně aktualizované ceny levných hotelů v Alicante a v Barceloně.


Sponzorované odkazy