Levné letenky z Brna do Fezu přes Milano

12. 10. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair nabízí levné letenky od 173,- Kč / 7 €. Akce je platná do čtvrtku 14. října 2010. Nejvíce zlevněných letů najdete v měsících listopad a prosinec. Leťte levně z Brna do Milana a poté pokračujte například do Fezu. Zpáteční letenky pro dvě osoby celkem stojí cca. 3 154,- Kč. Levné letenky jsou i na jiných trasách, například z Brna do Londýna, z Bratislavy do Bruselu. Mezi levné letenky řadíme také některé letenky na trase z Londýna na Kanárské ostrovy - ostrov Tenerife. Na této trase lze najít zpáteční letenky za cenu 3 135,- Kč - cena je za dvě osoby.

Štítky:
Letenky do Fezu, Letenky do Portugalska, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: Zpáteční letenky do marockého Fezu jen za 250 Kč!

    (25.07.2010, Letenky levně) Se suprovou nabídkou na letenky do Maroka přišel nízkonákladový Ryanair. Zpáteční letenky z Alicante do Fezu pořídíte již za 10 euro, což je zhruba 250 Kč! Letět můžete třeba 26. září tam a 3. října zpátky. Letenky si můžete až do pondělní půlnoci objednávat na webu Ryanair.com.

  • WizzAir spustil odbavení přes internet

    (04.11.2009, Akční letenky.cz) Oblíbená nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila možnost odbavení přes internet (online check in). Prvním místem, kde je možné této služby využít, je maďarská Budapešť, následovat by ji měla i další města. Odbavení přes web aerolinky je možné nejdříve 7 dní nejpozději 3 hodiny před odletem.

  • Easyjet přepravil v červenci přes 5 milionů cestujících

    (08.08.2011, Rádi cestujeme) Evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od července 2010 do července 2011 easyJet přepravil přes 53,7 miliónů pasažérů. Jen za měsíc červenec 2011 s easyJet letělo přes 5,4 miliónů cestujících, což je o 8,1 % více než ve stejném období loňského roku.  

  • Levné letenky s Ryanairem od 75 korun

    (09.12.2010, Rádi cestujeme) Ryanair, irský nízkonákladový dopravce, nabízí levné letenky od 75 korun! Tato cena je platná na vybraných letech z Brna do Milána. Z Milána pak můžete pokračovat za pár korun například do Fezu, Madridu, Santanderu, Granady nebo třeba na Kanáry či na Ibizu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.