Germanwings - devět nových letů do Itálie

13. 10. 2010     Rádi cestujeme

Rozšířená nabídka letů z Německa na jih v letním letovém plánu 2011. V rámci nového letového plánu pro rok 2011 rozšířila společnost Germanwings nabídku letů do nových italských destinací z letišť Kolín/Bonn, Stuttgart a Hannover. K tomu budou doplněna spojení z Hannoveru do Izmiru (Turecko) a Palma de Mallorca. Společnost Germanwings vidí v Itálii velký potenciál ve zkušených cestujících hledajících kvalitu, rodinách a pasažérů cestujících služebně. Všechny nové destinace lze rezervovat na webových stránkách www.germanwings.com od středy 13. října od 12 hodin.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • GermanWings – 9 nových letů do Itálie

    (14.10.2010, Akční letenky.cz) Jak informovala aerolinka GermanWings ve své tiskové zprávě, má v plánu pro rok 2011 obohatit svou současnou nabídku letenek o spoje do destinací v Itálii a to z následujících letišť – Kolín, Hannover a Letiště Stuttgart. Kromě italských destinací společnost dále představí nové lety na Malorku a do tureckého Izmiru z Hannoveru.

  • ČSA: letenky do nových destinací

    (28.03.2011, Akční letenky.cz) Včera zveřejnila letecká společnost ČSA nový letový řád na letní sezonu s platností v období 27. březen – 29. říjen 2011. Klienti aerolinky se mimo jiné mohou těšit na několik již dříve avizovaných nových destinací či na větší komfort v třídě Premium.

  • easyJet představuje řadu nových destinací: Jordánsko za 5631 Kč

    (17.12.2010, Akční letenky.cz) EasyJet představuje řadu nových, vzrušujících destinací! Odlety do těchto krásných míst jsou sice z Letiště Londýn Gatwick, ale pokud vám nevadí jednou přestupovat, můžete si zakoupit zajímavé letenky pro počátek vaší cesty z Letiště Prague – Ruzyne (PRG).

  • Lufthansa přijme tisíce nových zaměstnanců

    (03.01.2011, Akční letenky.cz) Lufthansa, tradiční německý přepravce, se chystá v roce 2011 rozšířit své řady a přijmout až čtyři tisíce nových zaměstnanců. Jak Lufthansa informuje na svých stránkách v sekci kariéra, najímá v současnosti až 2000 letušek a 1000 servisních agentů a další technické a jiné pracovníky. Většina nabízených pozic se vztahuje na práci z Německa.


Sponzorované odkazy