Levné letenky do Benátek, Říma nebo Dublinu

14. 10. 2010     Rádi cestujeme

Rádi byste o Vánocích letecky do Milana? Dnes Ryanair nabízí poměrně zajímavé a samozřejmě levné letenky z Brna do Milana v termínu Vánoc - odlet 22. prosince a návrat zpět 27. prosince. Cena dvou zpátečních letenek je 1 876,- Kč vč. tax. Ryanair ostatně nyní nabízí letenky za cenu od 130,- korun. Opět jsme pro vás připravili tabulku s levnými letenkami a ubytováním.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Zajímají vás letenky Řím? Letenky do Benátek, Dublinu i Říma nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Aer Lingus nabízí levné letenky do Dublinu

    (19.01.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus zlevnila vybrané letenky do Dublinu a dalších irských měst. V rámci "January Sale" můžete rezervovat letenky do Dublinu až do 22. ledna a letět je pak možné v období od 27. ledna do 24. března 2010. S aerolinkou Aer Lingus můžete letět například na trase Praha – Dublin.

  • Co nejlevnější letenky do Dublinu

    (22.09.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme ty aktuálně nejlevnější letenky z blízkých letišť do Dublinu. Nejnižší cena za zpáteční letenku je 1 225 korun. V ceně jsou taxy (chybí pouze případný poplatek za platbu, který může být nulový) a příruční zavazadlo. Levné letenky vedou z Prahy, Bratislavy, Berlína nebo Katovic. Připisujeme také levné ubytování v tomto irském městě.  

  • Levné letenky do Dublinu: Z Bratislavy s Ryanairem jen za 777 Kč

    (05.12.2010, Letenky levně) Díky Ryanairu a platební kartě Mastercard Prepaid se nyní můžete levně podívat do irského Dublinu. Zpáteční letenky z Bratislavy pořídíte za 777 Kč. V podstatě jen stačí zavítat na stránky Ryanair.com.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.