Smart Wings ruší linku Praha – Bukurešť

15. 10. 2010     Akční letenky.cz

Česká nízkonákladová společnost Smart Wings se rozhodla zrušit svoji nově zavedenou linku z Prahy do rumunské Bukurešti. Aerolinka přitom plánovala, že její lety budou dostupné od 31. října 2010.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair a Danube Wings ruší lety

    (22.02.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letiště přijdou o další čtyři lety. Tentokrát ruší lety nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a Danube Wings. Ryanair přestane na konci dubna létat z letiště Bratislava do Düsseldorfu a Frankfurtu. Aerolinka Danube Wings, která čelí řadě finančních problémů, ruší linky z popradského letiště na letiště Londýn Luton a Dublin. Oba lety budou zrušeny v březnu.

  • EasyJet ruší linku Praha-Doncaster

    (13.09.2010, Rádi cestujeme) EasyJet ruší pravidelnou linku z Prahy do Doncasteru. Důvodem zrušení linky je úplný odchod společnosti EasyJet z letiště v Doncasteru. EasyJet poletí naposledy z Prahy do Doncasteru 20. prosince 2010.

  • CCA ruší linku Praha-Brno

    (11.07.2011, Rádi cestujeme) Aerolinka Job Air - Central Connect Airlines oznámila ukončení pravidelné linky Praha-Brno-Praha. Poslední letadlo na této trase vzlétne dne 22. července 2011. Linku si pod svá křídla společně s ČSA společnost vzala ke konci minulého roku, poté co ČSA ukončili vlastní linku z Prahy do Brna. Důvod ukončení linky CCA zatím neoznámilo.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.