Velké Karlovice chystají bohatý vánoční a novoroční program

15. 10. 2010     Rádi cestujeme

VELKÉ KARLOVICE -  Lidový jarmark, výstavu betlémů, zpívání pod vánočním stromem, Živý betlém, ukázky starých řemesel i sváteční koncerty: to vše mohou na přelomu roku zažít návštěvníci Velkých Karlovic na Valašsku. Část programů se uskuteční v blízké Zvonici na Soláni. Obec také o svátcích nabídne mimořádnou příležitost podívat se do ojedinělého dřevěného barokního Karlovského kostela a prohlédnout si ho s průvodcem.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • WizzAir spustil novoroční výprodej letenek

    (07.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila novoroční výprodej letenek. Levné letenky WizzAir nabízí do 14. ledna pro období odletu až do 23. října. V nabídce je celkem 4000 letenek. Letenky od 497 Kč můžete pořídit například na trasách Praha – Paříž, Praha – Benátky, na linkách do Bruselu, Eindhovenu, Malmö, Milána, Osla, Bari či Říma.

  • Vánoční trhy ve Vídni

    (15.11.2010, Rádi cestujeme) Vánoční trhy ve Vídni probíhají letos od 13. listopadu do 24. prosinec. Trhy u městské radnice (Rathausplatz, 1010 Vídeň) jsou otevřeny denně. Od neděle do čtvrtku mezi 10:00 – 21:30, ve dnech pátek a sobota mezi 10 až 22 hodinou. Vánoční strom bude ve Vídni až do 6. ledna 2011. Na trzích najdete například vánoční dílnu pro děti. Dále nebudou chybět stánky se svařákem, punčem, perníky a dalšími typickými výrobky. Před radnici bude také tradiční pohádkový svět.

  • Vánoční trhy v Cáchách, Bonnu a v Düsseldorfu

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Kdo má rád kulturní akce, dobré jídlo, svařák a jiné tradiční pokrmy a k tomu ještě vánoční atmosféru, pro toho jsou jistě lákadlem vánoční trhy. Pozveme vás na některé trhy v německu.

  • Vánoční dárek už nyní – soutěž o 2 letenky zdarma

    (20.10.2009, Akční letenky.cz) Chtěli byste zažít nádhernou atmosféru předvánoční Vídně? Vánoční trhy u radnice nebo v Schönbrunnu, vůni punče, koncerty vánoční hudby a další atrakce čekají na všechny, kdo se chystají do předvánoční Vídně.


Sponzorované odkazy