Letenky do Montrealu za 9781 Kč – JEN DNES

19. 10. 2010     Akční letenky.cz

Aerolinka Lufthansa dnes spustila řadu svých „Happy Days“ akčních nabídek na letenky. Pokud si své letenky zarezervujete ještě DNES, můžete své letenky Mnichov – Montreal získat za více než příjemných 9781 Kč (€399) za cestu tam a zpět včetně poplatků.

Štítky:
Letenky do Kanady, Letenky do Montrealu, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční levné letenky končí dnes

    (10.11.2010, Rádi cestujeme) Dnes o půlnoci končí slevová akce aerolinky EasyJet o které jsme psali dříve. Ještě dnes lze levně nakoupit například letenku z Prahy do Amsterdamu. Letenka je opravdu levná, takže pokud jste měli v plánu vycestovat do tohoto holandského města, určitě využijte této akce. Tak velkou slevu zas tak často EasyJet nedává.

  • Akční letenky dnes nabízí aerolinka Ryanair od 218 Kč

    (30.09.2011, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair dnes spustila novou akci na levné letenky, které jsou k mání od 218 Kč. Rezervaci je nutno provést do 3. října a cestovní období je stanoveno na 1. listopad – 15. prosinec 2011. V rámci České republiky vychází nejlevněji cestování na trase Brno – Londýn (218 Kč v jednom směru).

  • Letenky Göteborg a Budapešť pouze dnes od 2407 Kč!

    (05.09.2011, Akční letenky.cz) Rakouská aerolinka Austrian Airlines přichází s lákavou nabídkou levných letenek. Pokud máte tento víkend volno a letiště Vídeň Schwechat pro vás není daleko, mohla by vás zajímat následující akce. Zarezervujte si dnes, 5. září 2011, zpáteční letenku Vídeň – Budapešť v termínu 9. – 11. září 2011 a zaplatíte jen 2407 Kč (€99).

  • Air Berlin: letenky od €29 – pouze dnes a zítra

    (27.07.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Air Berlin spustila pouze dvoudenní akci na levné letenky. Akční nabídka platí pro lety s odletem během září či října a ukončena bude přesně po odbití zítřejší půlnoci. Akční letenky můžete rezervovat zejména z Vídně a Mnichova.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.