WizzAir: akční letenky od pouhých 337 Kč

20. 10. 2010     Akční letenky.cz

WizzAir, oblíbená nízkonákladová aerolinka, má svým cestujícím opět co nabídnout. Ať již máte chuť na pravou italskou zmrzlinu či Gaudího architektonické lahůdky, můžete ukojit své cestovatelské vášně již od pouhých pár korun. Akční letenky do Barcelony, Benátek a Londýna jsou k dostání od 337 Kč za jednu cestu včetně daní a poplatků.

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Benátek, Letenky do Londýna, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Pobřeží slonoviny: Z Londýna za pouhých 12 820 Kč!

    (11.10.2010, Letenky levně) Po delší době tu opět máme tip na letenky pro opravdové dobrodruhy. Letecká společnost Air France nabízí v akci až do 1. listopadu zpáteční letenky z Londýna do ivorijského Abidžanu za pouhých 12 820 Kč!

  • Letenky z Vídně od pouhých €29

    (29.10.2010, Akční letenky.cz) Air Berlin, německá nízkonákladová aerolinka, přináší několik dobrých tipů na akční letenky po Evropě a to od pouhých €29, tedy v přepočtu asi 715 Kč. Cena letenek se vztahuje na jednosměrný let včetně daní a týká se odletů z Letiště Vídeň. Výlety po Evropě si můžete dopřát do destinací jako je Sofia, Bělehrad, Nice.

  • Zpáteční letenky do Dubaje za pouhých 7 866 Kč

    (04.10.2010, ) S největší ruskou leteckou společností Aeroflot se můžete v nejbližších měsících vydat na dovolenou do krásné Dubaje ve Spojených arabských emirátech už za pouhých 437 dolarů, včetně poplatků. V přepočtu tedy pouze 7 866 Kč. Cena platí za zpáteční letenky z Prahy do Dubaje s přestupem na moskevském letišti.

  • Wizzair: Levné letenky z Prahy do Milána za pouhých 538 Kč!

    (31.05.2010, Letenky levně) S velmi zajímavou nabídkou přišly nízkonákladové aerolinky Wizz Air, když zpáteční letenky z Prahy do Milána nabízejí za pouhých 538 Kč! Akce se přitom vztahuje na letošní prázdniny, takže nic nebrání tomu zbalit děti a kufry a vydat se na letošní dovolenou právě do města módy a fotbalu.


Sponzorované odkazy