Ryanair letenky: sleva až 25 % na všechno!

22. 10. 2010     Akční letenky.cz

Ryanair nabízí až 25% slevu na veškeré své letenky. Takže neváhejte a rychle zkontrolujte stránky této aerolinky, protože jak již jistě tušíte, ty nejlevnější letenky bývají vyprodány rychleji než-li ranní noviny při ohlašování výsledku voleb.

Štítky:
Ryanair, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair – levné letenky pouze od 79 Kč/€3

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladovka Ryanair nabízí levné letenky. Akční nabídka letenek platí do pondělí 26. července 2010 a vztahuje se na lety od 1. do 30. září 2010. V rámci slev můžete pořídit velmi levné letenky pouze od 79 Kč či chcete-li €3.

  • Zpáteční let do Londýna za 498 Kč

    (18.11.2010, ) Pokud jste v nejbližší době vstoupili na web dopravce Ryanair a podívali jste se na typické místo pro zobrazení aktuálních slev (levý panel), určitě jste zjistili, že Ryanair má na vybrané lety z Brna velmi výhodné ceny. Akce platí konkrétně pro lety do Londýna a Milána. Právě Londýn je vhodný například pro povánoční nákupy.

  • Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

    (28.07.2010, Rádi cestujeme) Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.

  • Ryanair umožní úpravy objednaných letenek

    (01.09.2011, Rádi cestujeme) Ryanair oznámil novou službu pro cestující. Ryanair si od této služby slibuje vyšší počet cestujících, kteří pro svou služební cestu využijí právě Ryanair. Dnes platí, že prakticky většina nízkonákladových dopravců vám umožní provést check-in online, vy si pak vytisknete letenku a vyčkáte na let. Problém nastává ve chvíli, kdy chcete let změnit. Pokud to přece jenom aerolinka povoluje, stojí to obvykle více, než-li stála původní letenka. Ryanair zkouší jít trochu jiným směrem. Nově totiž umožní cestujícím měnit lety a to až den předem do 17 hodiny. Tato služba se dá zvolit při objednávce letenky a je zpoplatněna částkou 15 € za cestujícího a let. Co všechno půjde na letence změnit se nám zatím nepodařilo zjistit.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.