easyJet: super levné letenky do Milána od 1018 Kč

22. 10. 2010     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová aerolinka easyJet přinásí nové akční letenky. Tentokrát se můžete levně podívat do Milána a to již od 1018 Kč za zpáteční cestu včetně daní! Další poplatky se odvíjí od vašeho rozhodnutí o způsobu platby a od zavazadel. Doporučujeme cestovat „nalehko“, tedy vzít si do letadla pouze příruční zavazadlo.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Super levné letenky do USA. Od 9846 Kč

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří si chtějí procvičit svůj anglický akcent máme výborné zprávy. Do země svobody se totiž s tradičním přepravcem Lufthansa můžete podívat už od 9846 Kč! Cena vaší super levné letenky do USA přitom obsahuje veškeré poplatky, daně a zahrnuje i zpáteční cestu (i se zavazadly).

  • Super levné letenky do Johannesburgu. 18 206 Kč

    (10.08.2010, Akční letenky.cz) Super levné letenky do Johannesburgu jsou dostupné již od 18 206 Kč! Jedná se o výbornou zprávu pro všechny milovníky Afriky. Takže pokud vás rytmické vlnění místních domorodců za zvuků tradičního afrického djembe a řev lvů nenechává chladnými, neváhejte si vychutnat tuto leteckou lahůdku při cestování s tradičním britským přepravcem British Airways.

  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.

  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.


Sponzorované odkazy