Levné letenky do Bruselu: S Wizzairem z Prahy jen za 934 Kč

27. 10. 2010     Letenky levně

S akční nabídkou na letenky do Belgie přišla tentokrát nízkonákladovka Wizzair. Zpáteční letenky z Prahy do Bruselu Charleroi pořídíte při platbě převodem na účet již za 934 Kč. Promoakce se vztahuje na měsíce listopad až březen a volných termínů je vskutku habaděj.

Štítky:
Letenky do Belgie, Letenky do Bruselu, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Bruselu – jen 534 Kč

    (15.12.2010, ) Velmi levné zpáteční letenky z Prahy do Bruselu lze v lednu, nebo únoru sehnat už od 534 Kč. Maďarské aerolinky Wizz Air totiž už tradičně po vánocích zlevňují letenky a díky tomu Vás let z Prahy do Bruselu vyjde na 269 Kč a let zpět, z Bruselu do Prahy na 129 Kč.

  • Na Vánoce levně do Milana, Londýna, Bruselu

    (23.11.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes budou ve znamení Ryanairu. Ten nabízí letenky od 149 korun, nebo 6 EUR. Levné letenky najdete na trasách do Londýna, Milána, Stockholmu nebo například Bruselu. Zajímavá je nabídka levných letenek z Brna do Londýna v termínu Vánoc - tedy mezi 23. a 28. prosincem. Podobně zajímavý je let z Brna do Milána na konci prosince. Silvestrovský ohňostroj tak můžete spatřit v tomto italském městě.Akční letenky jsme hledali především v termínu okolo konce roku.

  • Březen v Bruselu za 674 Kč

    (16.01.2011, ) Celé 2 týdny můžete v březnu strávit v Bruselu. Levné zpáteční letenky z Prahy od maďarské aerolinky Wizz Air pořídíte za rovných 674 Kč. Březnových letů je samozřejmě, jak už je u Wizz Air obvyklé, více. Jedním z nich je například let od 6. do 20. března 2011.

  • Eurovíkend v Bruselu - levně

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Brusel je fascinující a moderní město Evropy.  Brusel je hlavní město Belgie. Je sídlem NATO a některých institucí Evropské unie. Brusel je dvojjazyčné město, úředními jazyky jsou tedy francouzština a nizozemština. Francouzštinou se hovoří nejvíce v jižní části, nizozemštinou v části severní. Francouzština však stále převládá, často je v Bruselu slyšet dokonce i angličtina.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.