Levné letenky na konci října

30. 10. 2010     Rádi cestujeme

Akční levné letenky na konci října stojí od 173,- korun za let, vč. tax. Levně lze letět z Brna do Milána, z Prahy do Benátek nebo z Bratislavy do Bruselu. Za zajímavou cenu je možné letět s Jet2.com z Prahy do Edinburghu. Akční letenky společnosti Ryanair jsou v nabídce do 1.listopadu a jsou platné především pro lety v období měsíců listopad-leden.

Štítky:
Jet2.com, Letenky do Belgie, Letenky do Benátek, Letenky do Bruselu, Letenky do Edinburghu, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky aerolinky WizzAir od 431 Kč

    (08.08.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým klientům pravidelně nabízí levné letenky do mnoha evropských destinací, do kterých přepravce létá také z Prahy a Brna. Cestovatelé mají v současné době na výběr ze sedmi států Evropy. Například takové Norsko je dostupné od 431 Kč a za tuto částku můžete cestovat už na konci měsíce srpna.

  • Levné letenky: Barcelona, Bologna, Gran Canaria

    (27.05.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme několik zajímavých a levných letenek. Chcete navštívit netradiční destinaci - venezuelský Caracas? Cena levné zpáteční letenky je něco málo přes 12 tisíc korun. Pokud si vystačíte s Evropou, našli jsme zpáteční letenky i pod 500 korun. Leťte levně do destinací jako jsou například Barcelona, Bologna, Alicante nebo na Mallorku. Za příjemnou cenu doletíte z Bratislavy na Kanárské ostrovy - cca. 2 400 korun za zpáteční let. Na konci článku také najdete denně aktualizované ceny levných hotelů v Alicante a v Barceloně.

  • Na Vánoce levně do Milana, Londýna, Bruselu

    (23.11.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes budou ve znamení Ryanairu. Ten nabízí letenky od 149 korun, nebo 6 EUR. Levné letenky najdete na trasách do Londýna, Milána, Stockholmu nebo například Bruselu. Zajímavá je nabídka levných letenek z Brna do Londýna v termínu Vánoc - tedy mezi 23. a 28. prosincem. Podobně zajímavý je let z Brna do Milána na konci prosince. Silvestrovský ohňostroj tak můžete spatřit v tomto italském městě.Akční letenky jsme hledali především v termínu okolo konce roku.

  • Letní WizzAir letenky: levně do Paříže od 934 Kč

    (08.07.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka WizzAir vás i na konci léta může ještě překvapit. Většina cen letenek do lákavých destinací se pro letní měsíce šplhá vzhůru, ale i tak je stále možné s trochou času nalézt bezva akční letenky do letních destinací. Pojďme se spolu podívat na ty nejlevnější letenky do Barcelony, Katánie a na letenky do Paříže.


Sponzorované odkazy


Letenky do Albánie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.