Levné letenky nejen z Brna do Milána

01. 11. 2010     Rádi cestujeme

Akční letenky dnes vydal Ryanair. Cena za letenku se pohybuje od 149,- korun. Akce je platná do nejbližšího čtvrtku. Za necelých 150 korun můžete s Ryanairem nejčastěji letět v měsících prosinec a leden. Za dvě zpáteční letenky vč. tax (bez případného poplatku za platbu) z Brna do Milána zaplatíte 596,- korun. V ceně je příruční zavazadlo.Dále bychom vás chtěli upozornit, že jsme spustili další kolo fotosoutěže. Tentokrát můžete soutěžit o dvě zpáteční letenky z Prahy se společností Wizzair, dále o jednu letenku balónem a o cestovatelského průvodce.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.

  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.

  • Ryanair: levné letenky nejen do Anglie od 269 Kč

    (18.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair dnes spustila jednu ze svých dalších akcí na levné letenky. Vzhledem k plánům Ryanairu zrušit všechny lety z Prahy se tak jedná ojednu z posledních příležitostí si levné letenky od tohoto přepravce koupit. V dnešní akci si můžete zamluvit letenky do Birminghamu, Dublinu, Stockolmu či Frankfurtu při odletu z Letiště Praha.


Sponzorované odkazy