Novinky ze světa létání

02. 11. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladová společnost EasyJet zavedla na svých palubách možnost, zakoupit si cestovní pojištění. V případě, že jste se před cestou zapomněli pojistit, u EasyJet to zvládnete přímo v letadle. Aerolinka se pro zavedení této služby rozhodla poté, co zjistila, že průměrně jeden z pěti Britů cestující v letadlech EasyJet na dovolenou není vůbec pojištěn. Na výběr budou mít cestující cestovní pojištění na dobu pěti anebo čtrnácti dnů. Easyjet se nezmiňuje o tom, zda cestovní pojištění je určeno pouze pro Brity anebo také jiné občany EU. Chybí také další důležitá informace - a to cena. V případě, že máte s tímto cestovním pojištěním zkušenosti, podělte se o ně v komentáři na konci článku.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Strach z létání a tipy jak jej překonat

    (23.08.2010, Akční letenky.cz) Víte, co má společného Marge Simpsonová, Whoopi Goldbergová či Kim Čong Il? Ano, hádáte správně, je to strach z létání také známý jako avia- či aerofóbie. Šáhněme si do svědomí, téměř každý z nás prožíváme při cestování letadlem jisté napětí. To je však přirozené. Horší je, pokud nás sužuje strach, který nás nějakým způsobem omezuje.

  • Za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (29.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová německá aerolinka Air Berlin přichází na trh s novou akční nabídkou letenek. Pokud máte zálusk na levné letenky do Bělehradu, Sofie, Kodaně či letenky do Barcelony a Milána, je tato nabídka přesně pro vás! Cena letenek začíná na částce 2213 Kč za let tam i zpět včetně daní a poplatků.

  • easyJet letenky – za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (01.09.2010, Akční letenky.cz) Pokud máte pár dní volna v říjnu či listopadu 2010, můžete si udělat trochu radost a zakoupit si easyjet letenky do Paříže, Amsterdamu či letenky do Londýna. Cena vaší letenky začíná již na částce 569 Kč za jednu cestu včetně daní, zpáteční letenky zakoupíte již za 1252 Kč.

  • Rady a tipy: létání v těhotenství

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav. První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora.


Sponzorované odkazy


Letenky do Černé Hory

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.