Letušky aerolinky Ryanair se opět svlékají

10. 11. 2010     Akční letenky.cz

Krásné letušky aerolinky Ryanair odhazují kusy svého oblečení. Neděste se, děje se tak za účelem pomoci těm, kteří to potřebují. Ve jménu charity bude prodáván kalendář s těmi nejkrásnějšími, spoře oděnými letuškami společnosti Ryanair. Aerolinka očekává, že prodejem kalendáře vydělá až 100 000 eur (tedy asi 2,46 ml. Kč), které budou věnovány na německou charitu.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Sopečný mrak opět omezuje leteckou dopravu

    (04.05.2010, Akční letenky.cz) Islandská sopka začala opět přidělávat vrásky letecké dopravě. Tentokrát je omezena letecká činnost na území Velké Británie a Irska, a to z důvodu očekávaného nárůstu koncentrace sopečného prachu nad povolené limity.

  • Ryanair: letenky v akci opět od 173 Kč

    (21.01.2011, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová letecká společnost Ryanair přichází opět s nabídkou superlevných letenek. Z Brna a Bratislavy se mohou její zákazníci vypravit na cestu od pouhých 173 Kč. Tuto částku zaplatí pasažéři například v případě letu na trase Brno – Milán nebo také z Bratislavy do Bruselu a Milána.

  • Ryanair letenky opět v akci. Od 209 Kč

    (04.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irská nízkonákladová aerolinka, dnes opět spouští akci. Cena letenek se pohybuje od 209 Kč či 8 EUR za jednu cestu včetně daní. Akční nabídka letenek se vztahuje na období 1. září - 30. listopadu 2010, letenky si je přitom možné rezervovat až do tohoto čtvrtka, 5. srpna 2010.

  • Opět levná letenka na Island

    (17.10.2011, Rádi cestujeme) Opět vám přinášíme informaci o zlevněné letence na Island. Zatímco dříve byly odlety z Vídně či Stuttgartu, dnes jsme nalezli letenku z Prahy. Zpáteční let stojí 6 484 korun. Cena je vč. tax. Let je s přestupem v Düsseldorfu. Pokud vás zajímají i jiné akční letenky na jiných trasách, "checkujte" akční letenky na Radicestujeme zde.  


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.