Na vánoce do Istanbulu?

11. 11. 2010     Rádi cestujeme

Istanbul je město dvou kontinentů. Bývá označován také názvy jako Konstantinopol či Cařihrad. Část města leží ještě v Evropě a jiná část města je už součástí Asie. Prakticky všechny významné památky najdete ve čtvrti Sultanahmet.  Mezi významné památky patří Hagia Sophia, Modrá mešita a palác Topkapi.  Hledali jsme levné letenky do tohoto města, které bylo označeno jako „Evropské město kultury“.  Poměrně dost pravidelných linek létá do Istanbulu z německých letišť, jako jsou např. Berlín nebo Mnichov. V tabulce najdete jeden z možných termínů.

Štítky:
Letenky do Istanbulu, Letenky do Turecka

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Istanbulu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  

  • Vánoce v Damašku za 3 924 Kč

    (25.05.2011, ) Velmi levně nyní můžete zakoupit zpáteční letenku do Damašku v Sírii a to jen za 638 PLN (polský zlotý), což je v přepočtu zhruba 3 924 Kč. Jedinou nevýhodou jinak skvělé akce je, jak už polská měna nasvědčuje, odlet z polské Varšavy.

  • Vánoce v Turecku - letecky

    (22.04.2011, Rádi cestujeme) z Praha Ruzyně do Antalya Airport - odlet 20.12./přílet 3.1. ebookers (objednat) /anebo u Pelikana - cena je však podstatně vyšší/ 3349 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Vánoce s Germanwings: levné letenky od 527 Kč

    (17.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings si pro své zákazníky připravila vánoční akci. Levné letenky jsou k dostání již od €19.99 (527 Kč). Cena je za jednosměrné letenky včetně poplatků. Rezervovat levné letenky je možné do neděle 20. prosince 2009. Cestovat za akční cenu je možné od 26. prosince 2009 do 27. března 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.