Ryanair ruší linky z Bratislavy

11. 11. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladový letecký dopravce ruší dvě trasy z Bratislavy. Ryanair tak nebude létat z Bratislavy do italského města Bari anebo italské Boloně. Chceme také upozornit na novou akční nabídku letenek této společnosti. Levné letenky se pohybují od 7 € resp. 173 Kč. Akce je platná od zítřejšího dne, tedy 12. listopadu 2011 a to do 18. listopadu.

Štítky:
Letenky do Bari, Letenky do Boloně, Letenky do Itálie, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • bmibaby a Norwegian ruší linky z Prahy

    (17.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti bmibaby a Norwegian ruší linky z Prahy. Zatímco aerolinka bmibaby zatím pouze přerušuje svůj let z Prahy do Birminghamu, dopravce Norwegian by měl přestat létat na letiště Oslo Rygge nadobro, své lety na letiště Oslo Gardermoen však od dubna bude nabízet denně.

  • Ryanair a Danube Wings ruší lety

    (22.02.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letiště přijdou o další čtyři lety. Tentokrát ruší lety nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a Danube Wings. Ryanair přestane na konci dubna létat z letiště Bratislava do Düsseldorfu a Frankfurtu. Aerolinka Danube Wings, která čelí řadě finančních problémů, ruší linky z popradského letiště na letiště Londýn Luton a Dublin. Oba lety budou zrušeny v březnu.

  • EasyJet ruší linku Praha-Doncaster

    (13.09.2010, Rádi cestujeme) EasyJet ruší pravidelnou linku z Prahy do Doncasteru. Důvodem zrušení linky je úplný odchod společnosti EasyJet z letiště v Doncasteru. EasyJet poletí naposledy z Prahy do Doncasteru 20. prosince 2010.


Sponzorované odkazy