Letenky do Lyonu, Milána a Amsterdamu. Od 509 Kč

16. 11. 2010     Akční letenky.cz

Neváhejte si omrknout akční letenky od společnosti easyJet. Věděli jste, že se můžete proletět od pouhých 509 Kč? Tentokrát prozkoumejte levné letenky do Lyonu, Milána a letenky do Amsterdamu. Nabídka se týká odletů z Letiště Praha, cena letenek je uváděna jednosměrně včetně tax.

Štítky:
easyJet, Letenky do Amsterdamu, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Lyonu, Letenky do Milána, Letenky do Nizozemí, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Zajímají vás letenky Miláno? Letenky do Lyonu, Amsterdamu i Milána nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Lyonu: Z Prahy bez mezipřistání již za 1 140 Kč!

    (05.11.2010, Letenky levně) Nízkonákladový easyJet bude od 9. prosince létat přímo z Prahy do Lyonu, a tak v současné době nabízí zpáteční letenky do tohoto francouzského města za pouhých  1 140 Kč! Dostupných termínů je prozatím dost, do Lyonu můžete odletět například 5. února, 10. února či 12. února.

  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • easyJet: letenky do Paříže, Lyonu a Londýna od 459 Kč

    (17.12.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet nabízí příjemně levné letenky do Paříže, Lyonu, letenky Praha – Londýn a další letenky do řady lákavých evropských destinací. Tentokrát nebudete muset rozbíjet svá prasátka, protože letenky do Paříže pořídíte již od 459 Kč za jednu cestu včetně daní.

  • Levné letenky do Lyonu: Z Prahy a bez mezipřistání jen za 1 300 Kč!

    (17.07.2011, Letenky levně) Levné letenky z Prahy do francouzského Lyonu nabízí nízkonákladová společnost easyJet. Za ty nejlevnější nyní zaplatíte jen 1 300 Kč! Za tuto báječnou cenu můžete letět ve čtvrtek 15. září tam a ve čtvrtek 22. září zpět. V případě zájmu si letenky objednávejte na webu easyJet.com.


Sponzorované odkazy