Transavia: nově letenky Praha – Rotterdam!

18. 11. 2010     Akční letenky.cz

Nizozemská nízkonákladová společnost Transavia představuje zbrusu nové letenky a to na trase Praha – Rotterdam. Své akční letenky si můžete pořídit už od €89.39, tedy za 2201 Kč za zpáteční cestu včetně zavazadel a poplatků. Nová linka je k dispozici od 21. dubna 2011 a již nyní je dostupná pro vaše rezervace.

Štítky:
Letenky do Nizozemí, Letenky do Rotterdamu, Letenky Transavia, Transavia

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové lety z Bratislavy s aerolinkou ČSA

    (13.05.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA plánuje na červen otevření nové základny v Bratislavě, kde by měla bázovat jeden ze svých Boeingů 737-500. Podle posledních zpráv bude aerolinka nově vypravovat 24 přímých letů týdně do šesti evropských měst. V současné době je provozována pouze jediná přímá linka Praha – Bratislava.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.