Levné letenky nejen z Prahy nebo Brna

18. 11. 2010     Rádi cestujeme

V článku najdete levné akční letenky z Brna, Prahy, Bratislavy, Wroclavy a Berlína. Letenky se pohybují od 147 korun. Levné letenky najdete např. do Osla, Londýna, Paříže, Lyonu, Benátek, ale také třeba do Moskvy. Mezi zajímavé destinace určitě patří Alicante. Jde o oblíbené přímořské město v jižním Španělsku. Denní teplota v tomto městě obvykle ani v zimě nespadne pod 15 stupňů. Dvě zpáteční letenky z Bratislavy do Alicante stojí necelých 1 700 korun.

Štítky:
Air France, Letenky do Alicante, Letenky do Benátek, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Lyonu, Letenky do Moskvy, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Paříže, Letenky do Ruska, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky nejen z Prahy nebo Brna

    (18.11.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete levné akční letenky z Brna, Prahy, Bratislavy, Wroclavy a Berlína. Letenky se pohybují od 147 korun. Levné letenky najdete např. do Osla, Londýna, Paříže, Lyonu, Benátek, ale také třeba do Moskvy. Mezi zajímavé destinace určitě patří Alicante. Jde o oblíbené přímořské město v jižním Španělsku. Denní teplota v tomto městě obvykle ani v zimě nespadne pod 15 stupňů. Dvě zpáteční letenky z Bratislavy do Alicante stojí necelých 1 700 korun.

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.