Karneval v Kolíně nad Rýnem

18. 11. 2010     Rádi cestujeme

Tradiční karneval v Kolíně nad Rýnem vyvrcholí „bláznivými dny“, které proběhnou od čtvrtka 3. března do středy 9. března 2011. Mottem karnevalu je tentokrát heslo: „Kolín – není nic lepšího!“. Zásadními daty „bláznivých dnů“ jsou: 3.3. – karnevalový den žen, 7.3. - Růžové pondělí a 9.3. - Popeleční středa.  Ačkoliv kolínský karneval není u nás tak známý, jako např. ten benátský, jeho oficiálně organizované velkolepé oslavy se konají už téměř 180 let.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Kolína nad Rýnem/Bonnu: Z Prahy přímým letem jen za 1 492 Kč

    (19.03.2011, Letenky levně) Přímý let z Prahy na letiště Kolín nad Rýnem/Bonn provozuje německá společnost Germanwings. V současné době lze navíc pořídit cenově výhodné letenky, když za ty zpáteční zaplatíte jen 1 492 Kč.

  • ČSA ruší veškeré spoje do Londýna, Brna, Mnichova, Manchesteru a Kolína nad Rýnem!

    (27.08.2010, Letenky levně) ČSA s platností od 31. října 2010 ruší veškeré linky do Brna, Mnichova, Kolína nad Rýnem, Londýna, Manchesteru (čímž končí i letecké spojení mezi Českem a Velkou Británií v režii našich aerolinií). Zrušení těchto linek ČSA přineslo stamiliony korun za sloty odprodané konkurenčním společnostem. Zároveň dochází ke změně frekvence letů u některých spojů.

  • Levně letecky na vánoční trhy v Německu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Ač se to ještě nezdá, ale zima je nám v patách a s ní i Vánoce a vánoční trhy. Proč si nezajet nebo nezaletět na trhy do Německa? Třeba do města Trevír, o kterém jsme vám již psali jako o nejstarším městě v Neměcku, více zde. Nebo navštívit Cáchy? - město jsme popisovali v tomto článku. V tomto článku dále najdete informace o vánočních trzích v Trevíru, Cáchách, Düsseldorfu a v Kolíně nad Rýnem. Součásti popisu je také aktuální nabídka levného ubytování a letenek v termínech vánočních trhů.

  • Z Prahy do Kolína jen za 750 Kč

    (03.12.2010, ) Kolín nad Rýnem není příliš častou destinací a Češi ho často využívají jen na přestupy pro delší lety. Ať tak či onak, zpáteční let z Prahy do Kolína s aerolinkami GermanWings se za akční cenu 750 Kč vyplatí. Let je možné najít na několik vybraných dat od ledna do února 2011.


Sponzorované odkazy