Vánoční trhy ve Vídni

15. 11. 2010     Rádi cestujeme

Vánoční trhy ve Vídni probíhají letos od 13. listopadu do 24. prosinec. Trhy u městské radnice (Rathausplatz, 1010 Vídeň) jsou otevřeny denně. Od neděle do čtvrtku mezi 10:00 – 21:30, ve dnech pátek a sobota mezi 10 až 22 hodinou. Vánoční strom bude ve Vídni až do 6. ledna 2011. Na trzích najdete například vánoční dílnu pro děti. Dále nebudou chybět stánky se svařákem, punčem, perníky a dalšími typickými výrobky. Před radnici bude také tradiční pohádkový svět.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Vánoční trhy v Cáchách, Bonnu a v Düsseldorfu

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Kdo má rád kulturní akce, dobré jídlo, svařák a jiné tradiční pokrmy a k tomu ještě vánoční atmosféru, pro toho jsou jistě lákadlem vánoční trhy. Pozveme vás na některé trhy v německu.

  • Levně letecky na vánoční trhy v Německu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Ač se to ještě nezdá, ale zima je nám v patách a s ní i Vánoce a vánoční trhy. Proč si nezajet nebo nezaletět na trhy do Německa? Třeba do města Trevír, o kterém jsme vám již psali jako o nejstarším městě v Neměcku, více zde. Nebo navštívit Cáchy? - město jsme popisovali v tomto článku. V tomto článku dále najdete informace o vánočních trzích v Trevíru, Cáchách, Düsseldorfu a v Kolíně nad Rýnem. Součásti popisu je také aktuální nabídka levného ubytování a letenek v termínech vánočních trhů.

  • Vánoční trhy - Česká republika

    (12.11.2010, Rádi cestujeme) Popsali jsme vám několik vánočních trhů v Německu, u nás jsou však také veliké a bohaté. Uvadíme zde výběr několika trhů po celé České republice.

  • Vánoční hra o letenky po Evropě s ČSA

    (10.12.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA spustila soutěž o letenky po Evropě. Nová vánoční hra ČSA je přístupná speciální stránce flychampions.com. Vyhrát mohou soutěžící zpáteční letenky do Londýna, Osla, Curychu, Hamburku, Říma, Paříže, Amsterdamu, Bruselu, Barcelony nebo Madridu. Jak se můžete vánoční hry ČSA zúčastnit? Stačí vyplnit jméno, přijmení a email, najít 3 stejné symboly a letenky jsou vaše.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.