KLM budou létat do vesmíru

22. 11. 2010     Akční letenky.cz

Aerolinka KLM se rozhodla zahájit spolupráci se společností Space Experience Curacao, která od 1. ledna 2014 hodlá svým pasažérům nabídnout možnost vycestovat do vesmíru. KLM se do projektu zapojí zakoupením několika palubních míst, které nabídne v „cestovních balíčcích“ a ve svých věrnostních programech.

Štítky:
KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Víme, které aerolinky budou létat z Vodochod

    (17.05.2010, Letenky levně) Podle důvěryhodných informací webu ekonomického motejlek.com budou do letiště Vodochody s největší pravděpodobností pravidelně létat Ryanair, easyJet, Wizz Air, Air Berlin, flyNiki a zřejmě i Travel Service.

  • British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

  • SmartWings budou od listopadu létat i do Amsterdamu a Bukurešti – známe cenu letenek!

    (04.09.2010, Letenky levně) České aerolinky Smart Wings (což je v podstatě obchodní značka společnosti Travel Service) rozšiřují svůj letový řád a s platností od 1. listopadu 2010 do něj přidávají Amsterdam a Bukurešť. Do hlavního města Nizozemska budou létat denně vždy ráno a večer, do Rumunska jednou denně ráno.

  • GermanWings a Lufthansa budou více spolupracovat

    (19.01.2011, Rádi cestujeme) Od 20. ledna 2011 bude možný tzv. interlining (propojení) služeb mezi aerolinkami Germanwings a Lufthansa. Díky tomu bude například možné při rezervaci v cestovní kanceláři nebo na prodejním místě Lufthansy zkombinovat let Lufthansou se zpáteční letenkou Germanwings. Profitovat z tohoto spojení budou zejména cestující, jimž bude k dispozici větší výběr spojů a atraktivnější ceny. Nízkonákladová letecká společnost tak posiluje svoji přítomnost v centrálním rezervačním systému i svůj mezinárodní odbyt.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.