Aktuálně: letiště Praha Ruzyně uzavřeno

01. 12. 2010     Rádi cestujeme

Sněhová nadílka uzavřela letiště v Praze Ruzyni. Aktuálně jsou zrušeny všechny lety do 5 hodiny ranní. Bude zrušeno zhruba 40 letů. Uvidíme, zda po uvedené hodině dojde k obnovení provozu letiště. Dnes jsme vás již informovali o uzavření dalších letišť - v Lyonu, Edinburghu, Frankfurtu či Ženevě. K seznamu přibyla nyní Praha, Dinard a do 00:30 irského času také Dublin.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné parkování u Letiště Praha Ruzyně

    (01.06.2010, Akční letenky.cz) Pokud jste už také přemýšleli o tom, kde zaparkujete auto, až poletíte z Letiště Praha Ruzyně (PRG), máme pro vás řešení. Využít můžete služeb parkování Go parking, které se nachází nejblíže k letišti. Pokud vám navíc záleží i na bezpečnosti, Go parking zajišťuje ostrahu, pojištění i monitoring kamerami.

  • Exkluzivně: Fotogalerie z exkurze na letišti Praha Ruzyně

    (10.09.2011, Letenky levně) Mnozí z vás pamatují erupci islandské sopky Eyjafjallajökull v průběhu minulého roku a následné omezení leteckého provozu nad Evropou, které se dotklo i letiště Praha Ruzyně. To při té příležitosti operativně připravilo exkurzi po pracovišti, při které se návštěvníci autobusem mohli projet i po přistávací dráze.

  • Konkurence pro letiště Praha Ruzyně – Vodochody

    (19.01.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně by se mohlo podle zpráv z minulého týdne dočkat konkurence v podobě letiště Vodochody, které by mělo být transformováno na moderní mezinárodní letiště pro veřejnost. I pražské letiště by tak mělo své sekundární letiště, které by bylo zaměřené zejména na nízkonákladové letecké společnosti.

  • Praha Ruzyně oceněno jako Nejlepší letiště na světě

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Mezinárodní asociace leteckých dopravců (IATA) dnes v Singapuru udělila prestižní cenu Eagle Award letišti Praha Ruzyně. Toto ocenění každoročně náleží letišti, které je považováno jako nejvíce se rozvíjející, zákaznicky nejlépe orientované, nákladově efektivní (value for money) a trvale se zlepšující.


Sponzorované odkazy