Ryanair buduje základny na Kanárech - novou destinací je Bratislava

01. 12. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair vybuduje tři nové základny a to na Kanárských ostrovech. Nové základny budou na ostrovech Gran Canaria, Lanzarote a Tenerife. Z Kanárských ostrovů tak bude Ryanair provozovat 112 tras a očekává až 4,5 mil. přepravených cestujících. Datum vybudování základen je stanoveno na 1. února 2011. Sbíráme pro vás akční levné letenky pravidelně. Registrujte se zdarma, a budeme vás pravidelně informovat o nejlevnějších letenkách na českém a slovenském trhu s cenou i pod 500,- Kč za let vč. tax.

Štítky:
Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Novinku u Condoru a Aerosvitu

    (26.05.2011, Rádi cestujeme) Německý Condor buduje novou základnu v Puerto Ricu v San Juan. Počínaje 21. prosince bude Condor létat do tohoto města dvakrát týdně a to z Frankfurtu. Pro změnu Aerosvit míří na východ, do Kazachstánu. Od 20. května létá ukrajinská aerolinka do města Aktau a to z Kyjeva. Aerosvit na této trase bude operovat 2x týdně. Doba letu by se měla pohybovat okolo tří hodin.

  • Ryanair otevře novou základnu na Maltě

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že otevře novou základnu na Maltě. Malta se tak stane již 41. základnou Ryanairu. Aerolinka nabídne z Malty celkem 19 linek, z nichž 6 bude od května zbrusu nových – Billund, Boloňa, Krakov, Marseille, Sevilla a Valencie.

  • WizzAir nabídne novou linku z Brna od 431 Kč

    (10.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera představila novou linku z Brna do Nizozemska. Od 16. prosince 2011 budou provozovány lety na trase Brno – Eindhoven vždy dvakrát týdně (pondělí a pátek). Eindhoven se tedy stane třetí destinací dostupnou z letiště Brno Tuřany.

  • Norwegian představuje novou linku z Prahy

    (18.03.2011, Akční letenky.cz) Norská nízkonákladová letecká společnost Norwegian představila v těchto dnech novou linku z Prahy a začala s prodejem letenek. Od 2. června 2011 začne aerolinka provozovat lety na trase Praha – Stockholm hned třikrát týdně. V současné chvíli se nejlevnější zpáteční letenky dají rezervovat za 1874 Kč  (€76,80) včetně poplatků.


Sponzorované odkazy