Ryanair: nové letenky na Kanárské ostrovy

02. 12. 2010     Akční letenky.cz

TIP: Letenky Bratislava – Gran Canaria (LPA) 28. 3. – 04. 04. 2011 2545 Kč!!!! (tam i zpět, včetně daní a poplatků za check-in i kreditní kartu) Nízkonákladová irská aerolinka Ryanair včera na svých internetových stránkách uvedla, že pro léto 2011 otevírá tři nové základny na Kanárských ostrovech.

Štítky:
Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky Ryanair, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Letenky v zimě na Kanárské ostrovy za 2 808 korun

    (31.08.2011, Rádi cestujeme) Letecky na Kanárské ostrovy za cenu 2 808 Kč - tak zní aktuální nabídka aerolinky Ryanair. Let je z Bratislavy v měsíci lednu. Můžete si tak dopřát sluníčka i v tomto, u nás chladném, ročním období. Cena je za zpáteční letenku vč. tax, s příručním zavazadlem.


Sponzorované odkazy