Za 739 Kč zpáteční letenky do Maroka? Proč ne?

03. 12. 2010     Akční letenky.cz

Ryanair dnešního rána opět spustil akci na letenky! Vychutnat si můžete řadu lákavých destinací – např. letenky do Maroka vás vyjdou na 739 Kč za zpáteční cestu včetně daní, poplatků a online odbavení. Odlet je sice z italského Bergama, tam a zpět se ale můžete dopravit již za 198 Kč!

Štítky:
letenky do Maroka, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Lufthansa Italia v říjnu končí

    (02.08.2011, ALetenky.cz) Po dvou a půl letech provozu zaniká italská pobočka Lufthansy. Proč tomu tak je? Dozvíte se v dnešním článku. Poslední let na trase Praha – Miláno se uskuteční 2.10.2011.

  • Zima ve Španělsku za 1 606 Kč

    (06.12.2010, ) Většina z Vás určitě nemá ráda třeskuté mrazy, které právě panují v České republice a proč si tedy toto mrazivé období nezpříjemnit například cestou do španělské Barcelony?

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.