Irsko co nejlevněji

04. 12. 2010     Rádi cestujeme

Hledali jsme levné letenky a ubytování v ostrovní zemi Irsko. Irsko má určitě co nabídnout. Startovním místem může být město Dublin, případně Cork. Rozhodně při návštěvě Irska byste neměli vynechat přírodní zajímavost, tzv. Cliffs of Moher.

Štítky:
Letenky do Corku, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Irsko uzavřelo opět letiště kvůli sopce

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes Irsko na pár hodin uzavřelo prakticky všechna svá letiště, kvůli sopečnému prachu. Letiště v Dublinu nebo Corku jsou do 13 hod. uzavřena. Po 13 hod. se očekává zprovoznění, avšak s možnými zpožděními. Do 14 hod. budou uzavřena letiště v Belfastu, Knocku a Shannonu.Byl zrušen i let na trase Praha-Dublin. V tabulce níže uvádíme seznam zrušených letů společností Ryanair. Ryanair zrušil lety od dnešní 6 hod. do 14 hod.

  • Letenky do Dublinu – s kým a za kolik?

    (29.07.2011, ALetenky.cz) Chystáte se navštívit Irsko, známé pivem Guinness nebo přezdívkou zelený ostrov? V tomto článku se s vámi podělíme o rady, jak se co nejlevněji dopravit do irského hlavního města Dublinu.

  • Island co nejlevněji

    (08.11.2010, Rádi cestujeme) Před pár dny jsme vydali článek o tom, jak zaplatit co nejméně za pobyt a dopravu na Madeiru. Dnes vám přinášíme možnou variantu toho, jak co nejlevněji strávit pár dní na Islandu. Dopravit se na Island je sice o něco dražší, ale když se zvolí nějaká ta akční nabídka, je možné ušetřit nemalou částku peněz.

  • Doprava na letiště v Rakousku: Jak se do Vídně dostat nejlevněji?

    (11.05.2010, Letenky levně) Mnoho leteckých společností nabízí výhodné nabídky do celého světa, ale s odletem z letiště ve Vídni. Jiné společnosti zase létají do destinací, které jsou z České republiky nedostupné. Jenže jak se do Vídně dostat nejrychleji, nejpohodlněji a jak nejlevněji?


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.