Finnair zrušil 70 % svých letů

06. 12. 2010     Akční letenky.cz

Finský národní přepravce Finnair byl včera donucen zrušit okolo 70 % svých letů z důvodů stávky svých zaměstnanců. Aerolinka potrvzuje, že celkem bylo zrušeno asi 160 letů. V provoze zůstalo pouze 30 % letů, údajně dostatečných proto, aby přepravilo 50 % pasažérů. V současnosti je aerolinka schopná zajistit přepravu 40 % svých pasažérů.

Štítky:
Finnair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Swiss nabízí levnější letenky do svých destinací

    (04.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Swiss nabízí levnější letenky do svých destinací. Levněji mohou letět zejména tzv. "early bookers" neboli ti, kdo si zarezervují své letenky s dostatečným předstihem. Pro odlety z Prahy najdete nejlevněší letenky za 2186 Kč. Ceny platí pro zpáteční letenku včetně všech poplatků. Kam se můžete podívat?

  • Dobrá zpráva!! Zrušen poplatek u platby kartou

    (21.05.2010, Rádi cestujeme) Tak jsme se konečně dočkali. Německy soud zrušil vysoké poplatky za platbu kartou u nízkonákladové společnosti Ryanair. Ta měla poplatky za platbu, které navyšovaly cenu letenky o několik desítek procent.

  • Wizzair se stahuje z Prahy: Končí mimo jiné linky do Paříže, Barcelony či do Madridu

    (22.06.2010, Letenky levně) Se špatnou zprávou pro všechny cestovatele dnes přišla nízkonákladová společnost Wizzair, která od podzimu přestane létat do sedmi destinací. Po zkrachovalém SkyEurope a Ryanairu, který zrušil úplně všechny linky, je to tak další letecká společnost, která omezuje své aktivity v Praze.

  • Irsko uzavřelo opět letiště kvůli sopce

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes Irsko na pár hodin uzavřelo prakticky všechna svá letiště, kvůli sopečnému prachu. Letiště v Dublinu nebo Corku jsou do 13 hod. uzavřena. Po 13 hod. se očekává zprovoznění, avšak s možnými zpožděními. Do 14 hod. budou uzavřena letiště v Belfastu, Knocku a Shannonu.Byl zrušen i let na trase Praha-Dublin. V tabulce níže uvádíme seznam zrušených letů společností Ryanair. Ryanair zrušil lety od dnešní 6 hod. do 14 hod.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.