Lufthansa: Levné letenky z Prahy do Moskvy jen za 4 472 Kč

13. 12. 2010     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do hlavního města Ruské federace přišla německá společnost Lufthansa. Zpáteční letenky z Prahy do Moskvy (letiště Domodědovo) tak pořídíte již za 4 472 Kč. Dostupných termínů v rozmezí leden až březen je prozatím dost, letět tak můžete třeba 10. února tam a 13. února zpět.

Štítky:
Letenky do Moskvy, Letenky do Ruska, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Moskvy? Vybírejte pohodlně online!
  • Rezervujte na příští rok: Letenka do Moskvy za 2 510 Kč

    (09.05.2011, ) Říkáte si, že rezervovat si nyní letenky na příští rok je předčasné? Možná ano, ale pokud zaplatíte za zpáteční letenku do Moskvy jen 2 510 Kč, určitě stojí rezervace předem za to. Cena platí za zpáteční letenku z Berlína do Moskvy a je včetně poplatků.

  • Akční letenky a levné ubytování do Moskvy, Fara nebo Cagliari

    (28.05.2010, Rádi cestujeme) Informace o akčních levných letenkách jsme sbírali od společností Ryanair, Wizzair a Air Berlin.Zajímavé akční letenky jsou na trasách Katovice-Bologna, Bratislava-Bari anebo Frankfurt-Faro. Zajímavá je i cena letenky z Berlína do Moskvy. Wizzair tradičně nabízí levné letenky z Prahy do Milana.Levné ubytování najdete, například v portugalském městě Faro, anebo v italském městě Bologna. Levně se dá ubytovat také v ruském Petrohradu.

  • Levné letenky do Moskvy: S Air Berlin jen za 2 528 Kč

    (26.12.2010, Letenky levně) S nabídkou levných letenek z Berlína (letiště Tegel) do Moskvy (letiště Domodědovo) přišla tak trochu tradičně společnost Air Berlin. Zpáteční letenky pořídíte již za 2 528 Kč.

  • Air Berlin: letenky do Moskvy od 2739 Kč

    (13.09.2010, Akční letenky.cz) Air Berlin nabízí velice levné letenky do Moskvy. Pokud již teď vítě, že máte  24. – 28. března 2011 volno, můžete si svoji letenku zakoupit velmi levně. Letenky Vídeň – Moskva jsou totiž k dostání od pouhých 111 EUR tedy asi 2739 Kč a to za cestu tam i zpět včetně daní!


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.