Co nejlevněji na Sicílii

15. 12. 2010     Rádi cestujeme

U nás panuje tuhá zima, a je možné, že mnohým z vás se stýská minimálně po jarních teplotách. Vhodnou destinací, kde nyní panují jarní teploty, je Sicílie. Vyhledali jsme levné letenky z Brna, s přestupem v Miláně, do Trapani. Nevynechali jsme také levné ubytování na tomto italském ostrově. Našli jsme termín, který je cenově velmi zajímavý, a zároveň nebude nutné přečkat noc v Miláně. Prakticky počkáte na letišti pár hodin a letí vám další letadlo, a vy můžete pokračovat dál v cestě.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Trapani

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Island co nejlevněji

    (08.11.2010, Rádi cestujeme) Před pár dny jsme vydali článek o tom, jak zaplatit co nejméně za pobyt a dopravu na Madeiru. Dnes vám přinášíme možnou variantu toho, jak co nejlevněji strávit pár dní na Islandu. Dopravit se na Island je sice o něco dražší, ale když se zvolí nějaká ta akční nabídka, je možné ušetřit nemalou částku peněz.

  • Letenky na Sicílii za 851 korun, Skotsko za tisícovku

    (23.08.2011, Rádi cestujeme) Tentokrát mezi akční letenky řadíme ty z nabídky společnosti Ryanair. Levně doletíte na Sicílii – zpáteční letenka stojí zhruba 850 korun. Za let do Londýna zaplatíte necelých 600 korun, do Alicante něco málo přes tisícovku. Levná letenka je také na trase Wroclav-Glasgow.

  • Doprava na letiště v Rakousku: Jak se do Vídně dostat nejlevněji?

    (11.05.2010, Letenky levně) Mnoho leteckých společností nabízí výhodné nabídky do celého světa, ale s odletem z letiště ve Vídni. Jiné společnosti zase létají do destinací, které jsou z České republiky nedostupné. Jenže jak se do Vídně dostat nejrychleji, nejpohodlněji a jak nejlevněji?

  • Letenky na Madeiru co nejlevněji

    (21.08.2011, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu na krásný ostrov Madeira, a chcete se na ostrov dopravit co nejlevněji, zkuste letět přes portugalský Lisabon. Navíc cestu můžete obohatit právě o návštěvu hlavního města Portugalska. Určitě stojí za vaší pozornost. Celkem za let na Madeiru a zpět zaplatíte necelých 4 000 korun.


Sponzorované odkazy