Ryanair odmítl spojení s Virgin Atlantic

20. 12. 2010     Rádi cestujeme

Přední evropský nízkonákladový dopravce Ryanair  odmítl zvěsti o možném spojení s Virgin Atlantic. A to i přesto, že Ryanair má velký zájem o otevření transatlantických linek.  Ryanair to odůvodnil především tím, že by byla nutná reorganizace společnosti, což by zabralo příliš mnoho času. Ryanairu také údajně vadí příliš vysoké tarify Virgin Atlantic.

Štítky:
Ryanair, Virgin Atlantic

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nové spojení Praha – Kanada od Air Italy

    (28.01.2011, Akční letenky.cz) Podle informací deníku airways.cz se mají čeští cestující na co těšit. Italská nízkonákladová společnost Air Italy totiž plánuje otevřít novou linku do Kanady. Spojení bude dostupné z Letiště Praha Ruzyně (PRG) na Letiště Hamilton (YHM) a to od 28. května až do 17. září 2011.

  • Letiště Praha přijde o další dvě letecké spojení!

    (12.07.2011, Akční letenky.cz) Na konci minulého týdne přišla letecká společnost ČSA se zprávou o pozastavení jedné ze svých linek z Prahy a včera k ní přibyla hned další. Z ekonomických důvodů pozastavuje česká aerolinka letecké spojení na trase Praha – Bratislava od 1. srpna až do odvolání (poslední let 31.  července). A proč se provoz nevyplatí?

  • Spojení ČSA a Letiště Praha schváleno vládou

    (20.01.2011, Akční letenky.cz) Český Aeroholding, tak zní název akciové společnosti, která vzniká po spojení Českých aerolinií (ČSA) a Letiště Praha. Fúze byla schválena na středečním zasedání vlády. Ministerstvo financí má nyní za úkol vytvořit obchodní společnost Český Aeroholding se základním kapitálem 50 milionů korun a rezervním fondem ve výši pět milionů.

  • Letiště Ostrava: nové spojení do Tel Avivu

    (24.01.2011, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava může potěšit všechny příznivce východního slunka, mátového čaje a dobrodružství ve vzdálených krajích. Od druhé poloviny ledna 2011 totiž začalo nabízet přímé spoje do israelského Tel Avivu. Většina českých turistů ovšem stále volí letenky do Tel Avivu z Letiště Praha – Ruzyně (PRG).


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.