Sleva 385 Kč na všechny letenky

22. 12. 2010     Akční letenky.cz

Cestovní agent Pelikán se rozhodl vyjít vstříc lovcům letenek a nabízí akci na všechny své lety. Pokud použijete slevový kód „dáreček2011„, zůstane ve vaší kapse 385 kč z původní ceny vaší letenky. Slevový promo kód můžete uplatnit ve třetím kroku rezervačního procesu.

Štítky:
Pelikan.cz, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Vánoční sleva 385 Kč na všechny lety

    (22.12.2010, ) Jeden z nejznámějších prodejců letenek v České republice, web Pelikan.cz, si pro všechny zájemce o letenky připravil Vánoční slevu na všechny své lety ve výši 385 Kč. Pro uplatnění slevy stačí použít slevový kupón „dáreček2011″ (bez uvozovek).

  • 20% sleva na všechny lety přes Budapešť

    (27.09.2010, ) Maďarský národní dopravce Malév si pro nás připravil speciální promo akci, ve které dostanete 20% slevu na všechny lety s přestupem na letišti Budapešť (BUD). Akce se samozřejmě dostupná i českým zákazníkům a tedy i s odletem z letiště Praha (PRG).

  • WizzAir: sleva 20 % na všechny letenky

    (19.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze na dnešní den (19. květen) připravila nízkonákladová aerolinka WizzAir slevovou akci na všechny letenky. Pokud si dnes zarezervujete let do jakékoliv destinace ušetříte 20% a to se vyplatí. Což takhle podniknout výlet do slunné Itálie a vychutnat si místní atmosféru nebo vyhlášenou italskou kuchyni?

  • 50% sleva na všechny lety Aer Lingus. Pouze dva dny.

    (20.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila zajímavou akční nabídku. Pro všechny, kdo si zarezervují své letenky do 21. července 2010, totiž nabízí slevu až 50%. Akční letenky je možné zakoupit pro období od 24. srpna do 20. října 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.