Ryanair: Levné letenky do Corku jen za 939 Kč

02. 01. 2011     Letenky levně

Ryanair přišel s novou promoakcí, a tak je možné namixovat třeba levné letenky do irského Corku. V případě odletu z Brna pořídíte zpáteční letenky jen za 939 Kč. Při objednávce je nejprve nutné objednat zpáteční letenky Brno - Londýn Stansted a poté v druhé rezervaci Londýn Stansted - Cork.

Štítky:
Letenky do Corku, Letenky do Irska, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • S Wizzairem levně do Říma, Corku nebo Neapole

    (19.05.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Wizzair nabízí pouze dnes slevu 20% na všechny své lety. O této plánované akci jsme vás informovali už včera. Pokud jste členy Xclusive klubu, můžete dosáhnout na slevy až téměř 50%. Například let Praha - Neapol uvedený v poslední tabulce bude stát členy Xclusive klubu 804 Kč, pokud nejste členy, zaplatíte 1 020 korun. A ještě více ušetří ti, kteří vlastní kartu Wizz. Při platbě touto kartou, členové Xclusive klubu za popsaný let zaplatí jen 534 korun na osobu!

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Irsko uzavřelo opět letiště kvůli sopce

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes Irsko na pár hodin uzavřelo prakticky všechna svá letiště, kvůli sopečnému prachu. Letiště v Dublinu nebo Corku jsou do 13 hod. uzavřena. Po 13 hod. se očekává zprovoznění, avšak s možnými zpožděními. Do 14 hod. budou uzavřena letiště v Belfastu, Knocku a Shannonu.Byl zrušen i let na trase Praha-Dublin. V tabulce níže uvádíme seznam zrušených letů společností Ryanair. Ryanair zrušil lety od dnešní 6 hod. do 14 hod.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.