Easyjet si objednává 15 nových letadel

04. 01. 2011     Rádi cestujeme

Easyjet plánuje převzít 15 nových letadel v letech 2012 až 2014. Objednávaný typ letadel je Airbus A320. Základní cena jednoho letadla Airbus A320 je přibližně 73 miliónů dolarů, tedy cca. 1, 387 mld. korun. EasyJet získal speciální cenu, která však není zveřejněna. Zatím není jasné, kde přesně budou nová letadla operovat.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • ČSA: letenky do nových destinací

    (28.03.2011, Akční letenky.cz) Včera zveřejnila letecká společnost ČSA nový letový řád na letní sezonu s platností v období 27. březen – 29. říjen 2011. Klienti aerolinky se mimo jiné mohou těšit na několik již dříve avizovaných nových destinací či na větší komfort v třídě Premium.

  • easyJet představuje řadu nových destinací: Jordánsko za 5631 Kč

    (17.12.2010, Akční letenky.cz) EasyJet představuje řadu nových, vzrušujících destinací! Odlety do těchto krásných míst jsou sice z Letiště Londýn Gatwick, ale pokud vám nevadí jednou přestupovat, můžete si zakoupit zajímavé letenky pro počátek vaší cesty z Letiště Prague – Ruzyne (PRG).

  • Lufthansa přijme tisíce nových zaměstnanců

    (03.01.2011, Akční letenky.cz) Lufthansa, tradiční německý přepravce, se chystá v roce 2011 rozšířit své řady a přijmout až čtyři tisíce nových zaměstnanců. Jak Lufthansa informuje na svých stránkách v sekci kariéra, najímá v současnosti až 2000 letušek a 1000 servisních agentů a další technické a jiné pracovníky. Většina nabízených pozic se vztahuje na práci z Německa.

  • Ryanair oznámil 25 nových linek

    (04.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že během dubna a května spustí celkem 25 nových linek. Ryanair nabídne nové lety z Bratislavy, o kterých jsme již informovali v úterý. Ostatní linky povedou z nebo na letiště Alicante, Barcelona Reus, Girona, Bristol, Cork, East Midlands, London Stansted, Milan Bergamo a Pescara.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gruzie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.