Na nákupy do Londýna s easyJet

19. 01. 2011     Akční letenky.cz

Rádi nakupujete a zdejší nabídka zboží je pro vás nedostačující? Což takhle vyzkoušet něco nového a za nákupy vycestovat do zahraničí s leteckou společností easyJet? Aerolinka si za jednosměrnou letenku Praha – Londýn účtuje od 599 Kč včetně daní (např. 25. března 2011) a to už se vyplatí. Londýn se v současné době těší velké oblibě. 

Štítky:
easyJet, Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: předvánoční nákupy v zahraničí

    (28.11.2011, Akční letenky.cz) Vánoční trhy a nákupy s nimi spojené jsou velmi oblíbenou událostí nadcházejících dnů. Řada lidí dokonce vyráží za vánoční atmosférou (a nejen za ní) do evropských metropolí jako jsou Londýn, Paříž, Milán, Řím či Brusel. Poměrně levné letenky nabízí v současné době například aerolinky Ryanair, WizzAir nebo easyJet. Využijte třeba linky Praha – Paříž (CDG) [...]

  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.


Sponzorované odkazy